And we are in business…

Vandaag kreeg ik bericht van de redacteur van Troy Books met daarbij het geredigeerde eerste hoofdstuk. Wat een prachtig werk heeft ze afgeleverd: het leest heerlijk weg, en dat voor een stuk geschiedkunde met veel data en feiten. De volgende hoofdstukken zullen wat vloeiender zijn, omdat we daarin veel meer informatie hebben kunnen verwerken: hoe dichter je bij de tegenwoordige tijd komt, des te meer er vaak te vinden is.

Ik wacht dus rustig tot hoofdstuk 2 mijn kant op komt. Een publicatiedatum heb ik nog niet, maar ik ga ervan uit dat alles nu een maandje opschuift (Lay out eind februari). Dan is het nog de vraag wanneer we naar de drukker gaan… Meer nieuws als ik het ontvang!

logo_frame

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s