E-book!

Van mijn eerste boek Wie Nunspeet zegt, zegt Van Vloten komt in November een e-book versie uit. Dit wordt tevens een herziene editie, met enige aanvullingen en wijzigingen na verdergaand onderzoek voor mijn tweede boek, waar ik ook weer de nodige ‘Ronde Huis’ gegevens heb gevonden. Daarnaast zal in de e-book versie ook eindelijk de uitvoering te zien zijn die ik oorspronkelijk voor ogen had, maar door het beleid van Free Musketeers niet kon uitbrengen.

Er moet nog één en ander worden onderzocht met betrekking tot het maken van een e-book, zo blijkt het toevoegen van voetnoten nogal wat voeten in de aarde te hebben, en het kan zomaar zijn dat ik besluit de voet/eindnoten er op een andere manier in te verwerken, of ze zelfs helemaal uit het boek te laten. Wie Nunspeet zegt, zegt Van Vloten krijgt ook een nieuwe omslag en een nieuw voorwoord. Verder zal het slotwoord iets verder uitgebreid worden naar aanleiding van de ‘recensie’ van de ‘Werkgroep’ Het Ronde Huis.

De E-book versie van Wie Nunspeet zegt, zegt Van Vloten zal via deze website verkrijgbaar zijn. Meer details volgen.

Omslag van mijn boek Wie Nunspeet zegt, zegt Van Vloten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s