Archiefonderzoek

Voor het boek Het Gat van Wormer ga ik binnenkort starten met het archiefonderzoek. Hiertoe moet ik dus stukken zien terug te vinden van verscheidene ministeries, gemeente Wormer en (hopelijk) rapportages van de uitgevoerde werkzaamheden, die mogelijkerwijs enig licht kunnen doen schijnen op het zogenaamde ‘mysterie’. Als dit onderzoek klaar is, ga ik mij inlezen in de verschillende onderwerpen waarmee het Wormergat in verband is gebracht. Het betekent ook dat ik mijn oude amateurliefde voor de geologie uit de kast mag halen, hoewel ik bodemkunde niet altijd het meest interessant daaraan vond (ik ben meer een plaattektoniek-persoon), het is wel weer leuk om die kennis weer eens op te frissen.

Schrijven zal waarschijnlijk plaatsvinden in de zomer en het najaar. Dat is het voordeel van planning: alles is in feite al uitgepland en het is ook al bekend dat het geen heel dik boek gaat worden. Er is genoeg te vertellen over het Wormergat, we moeten het alleen niet op de spits gaan drijven. De eerste twee hoofdstukken kan ik in principe al op papier zetten. Dan volgen er nog zeven…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s