Nieuwe omslag

Voor de E-book publicatie eind dit jaar zal Wie Nunspeet zegt, zegt Van Vloten een nieuwe omslag krijgen. De tekening op de omslag is gemaakt door Willem Witsen, en bevindt zich in de prentencollectie van het Rijksmuseum. Het stelt een slapende Frank van Vloten voor. Een andere vondst in de Rijksmuseumcollectie zal in hoofdstuk 2 getoond worden. De illustraties voor de nieuwe E-book editie moeten nog worden teruggebracht tot E-Book kwaliteit (lees: moeten een lager aantal pixels hebben). De E-book uitvoering van Wie Nunspeet zegt, zegt Van Vloten is in tegenstelling tot mijn scriptie niet gratis, maar het zal ook geen tientallen euro’s gaan kosten. Het bedrag waarvoor de E-book uitvoering kan worden gedownload, zal in de loop van dit jaar bekend gemaakt worden.

omslag-boek-2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s