Naamsverandering Free Musketeers

Uitgeverij Free Musketeers, uitgevers van Wie Nunspeet zegt, zegt Van Vloten, hebben de naam veranderd in Lecturium Uitgeverij. Volgens zeggen is het een ‘bundeling van krachten’ tussen Lecturium en Free Musketeers. De gehele Free Musketeers stal wordt nu onder deze naam uitgegeven. Indien u nog interesse hebt in een hardcopy uitvoering van mijn eerste boek, dan kunt u dat hier bestellen. Of er in de toekomst nog gedrukte versies van de tweede druk zullen verschijnen is nog onder beraad. Het vereist een flinke investering met kleine winstmarge, er wordt nog gekeken naar andere mogelijkheden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s