Skepter gepubliceerd

Het artikel over Adolf Hitler’s wonderbaarlijke ontsnapping naar Argentinië is in Skepter gepubliceerd. De titel is echter nu Schuilplaats Argentinië. De Skepter kan voor zeven euro hier besteld worden. skepter-30-1

Een leuke toevoeging is niet in het artikel opgenomen door de redactie van Skepter, dus plaats ik het hier. Er wordt even melding gemaakt dat de foto van de bejaarde Hitler, genomen in Misiones, Argentinië in 1961, door skepticus Jason Colavito wordt herkend als de bejaarde Moe Howard van de komieken The Three Stooges. Colavito publiceerde ook de originele foto van Howard vergeleken met het shot uit de eerste aflevering Hunting Hitler uit het tweede seizoen. Deze foto wil ik jullie niet onthouden:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s