Werk aan de boektrailer

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de nieuwe boektrailer. De Nederlandstalige interviews moeten van Engelse ondertiteling worden voorzien, en er moeten werken en foto’s uitgekozen worden om de trailer verder op te luisteren. Er zijn ook nog video-opnames gemaakt in Den Haag, dus de boektrailer zal een stuk dynamischer worden als de twee teasers.

Het is nog niet bekend wanneer de boektrailer online zal komen, omdat we de trailer gelijk willen lanceren met de pre-orders bij Troy Books. In de loop van de aankomende weken zullen we de bezoekers van deze site gaan ‘teasen’ met stills uit de aankomende trailer. Hier volgt de eerste:

vastleggen-in-volledig-scherm-8-4-2014-133942-bmp

© 2017 Wilmar Taal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s