Boek, trailer en Cornwall

De eerste reacties van Troy op de boektrailer zijn positief. Om jullie een beetje te teasen gaan we eerst een teaser van de trailer uploaden. Hierin zijn nog geen interviews te zien. Intussen heeft mijn redactrice bij Troy de volgende twee hoofdstukken doorgestuurd, en ook die lezen als een trein, dus ik word steeds vrolijker met betrekking tot The Silent Listener. Om jullie een beetje in spanning te houden, heb ik besloten om een tipje van de sluier op te lichten met betrekking tot de teaser die eraan komt, en feitelijk ook voor de trailer die jullie over enkele weken gaan zien.

En we vertrekken ook binnenkort weer voor een weekje naar Cornwall, voor de boekpresentatie. Heel veel zin in, want Cornwall heeft een diepe indruk op mij achtergelaten. Nu maar zien waar wij dit keer ons kamp gaan opslaan: weer in Tintagel, of toch in Boscastle…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

© 2017 Wilmar Taal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s