Boektrailer bijna klaar

De boektrailer voor The Silent Listener. The Life and Works of J.H.W. Eldermans is bijna klaar. Het wachten is op de definitieve kaft-ontwerp, aan de hand waarvan we kunnen gaan starten met de pre-orders. De boektrailer heeft wel een teasertje gekregen, en die kun je hier zien.

De boektrailer heeft de lengte van een kwartier en het karakter van een documentaire. In de boektrailer komen Jeannet Richel (kleindochter van J.H.W. Eldermans), Wil Bosman (oude buurjongen van J.H.W. Eldermans), Graham King en ondergetekende aan het woord. Ook zijn er shots te zien van de straten waar Eldermans heeft gewoond en een shot van de display waarin de Richel-Eldermans collectie te zien is in het Museum of Witchcraft and Magic in het Britse Boscastle.

Het boek zal dit jaar nog door Troy Books worden gepubliceerd. Nieuws over de publicatiedatum lees je uiteraard het eerst op deze site en mijn Facebookpagina’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s