Onderzoek gaat voorspoedig

Na het interview met burgemeester Tange van Wormerland en het onderzoek in het Waterlands Archief in Purmerend kan er gemeld worden dat het archiefonderzoek bijna gereed is. Dan starten wij met het literatuuronderzoek, om de nodige context aan het verhaal van het Gat van Wormer te kunnen geven. Ook zullen er interviews worden gedaan met mensen die de gebeurtenis hebben meegemaakt. Niet zozeer om nieuwe informatie te vinden, maar meer om een couleur locale aan de geschiedenis te kunnen geven. Mensen hebben meningen, een totaal ander perspectief op de zaak, en ik zou het liefst in contact komen met mensen die een denkbeeld hebben dat haaks staat op het mijne. Waarom? Het is een geschiedenis van het Gat, waarin ook alternatieve theorieën een plaats hebben.

Ik verwacht met de onderzoeksfase klaar te zijn rond het einde van de zomer. Dan gaan we schrijven. Ik heb al ideeën.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s