Teaser boek 3

In afwachting van het materiaal dat nog nodig is voor The Silent Listener’s boektrailer, ben ik alvast begonnen met een teaser voor mijn derde boek Voor geen Gat Gevangen. Verwikkelingen rondom het Gat van Wormer. Er ligt nu een synopsis bij een uitgever, en dit zou afgelopen dinsdag in de redactievergadering zijn besproken. Nog niets gehoord, dus nog steeds spannend.

Voor Geen Gat Gevangen. Verwikkelingen rondom het Gat van Wormer handelt niet over de zogenaamde oorzaak. Het is wel een vraag waar ik op in ga en die ik probeer te beantwoorden, maar wat ik graag met dit boek in kaart wil brengen is de vijfhoek van deelnemers die dit tot een spektakel hebben gemaakt wat het eigenlijk niet verdient te zijn:

Vijfhoek Wormer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is een boek met verhalen over het Gat, en wat ik wil gaan doen, is deze verhalen waarderen op hun merites. En dat gaat een spannende belevenis worden. Zeker als je gaat begrijpen dat hetgeen hier aan de hand is berust op een natuurlijk fenomeen en in het geheel niet op wat de EOD zegt, de Gemeente en inwoners van overtuigd zijn, wat de pers ervan maakt en wat de boeren Jongert en Grevers al die tijd hebben geroepen…

Dus heb ik alvast een teaser gemaakt, omdat ik denk dat ik dit boek vrij snel klaar heb…

De Teaser kun je hier bekijken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s