Front cover design

Gisteren ontving ik van Troy Books de front cover design voor de paperback versie van The Silent Listener. The Life and Works of J.H.W. Eldermans. Het ziet er fantastisch uit. Dit wordt in de definitieve boektrailer opgenomen en deze zal worden gepubliceerd op het moment dat het boek vrijgegeven wordt voor pre-orders (meestal als het manuscript na editing naar lay-out gaat). Ik ga ervan uit dat het over een maand zal zijn. Zowel de trailer als het design voor de paperback worden dan op deze site gepubliceerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s