The Silent Listener komt eraan!

option1

Het redactiewerk aan The Silent Listener. The Life and Works of J.H.W. Eldermans is klaar. Het manuscript wordt nu aan Troy Books overgedragen en lay out kan gaan beginnen. Er staan nog twee boeken op stapel alvorens we kunnen starten met de lay out van mijn tweede publicatie. Er is fantastische redactie uitgevoerd op de tekst en het leest lekker vlot weg. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe dit boek ontvangen gaat worden. Hierboven zien jullie de cover-design voor de paperback uitvoering. Deze zal wereldwijd verkrijgbaar zijn. Bestel-informatie zal spoedig bekend gemaakt worden.

Ook nieuws over het boek over Het Gat van Wormer. Dit boek is geschrapt. Er is simpelweg te weinig materiaal om er een interessant boek van te maken. Voor een artikel is er echter wel voldoende materiaal, en een tijdschrift dat interesse heeft. Tevens ga ik proberen het artikel onder te brengen bij één van de lokale kranten. Wordt nog vervolgd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s