Updates!

Gisteren geïnterviewd door Rianne Oosterom van Dagblad Trouw over het Ronde Huis bij Nunspeet. Het zal binnenkort als zomerverhaal in de krant komen. Los daarvan is het manuscript van The Silent Listener gecontroleerd op de noten. Hier en daar is wat gesleuteld in de tekst, en dat kan opleveren dat bepaalde noten zijn verdwenen waar een andere noot weer naar verwijst. Dat schept onduidelijkheid, en moet even gerepareerd worden. Het bestand is weer terug bij Troy Books en zal nu naar Lay-Out gaan. Zodra we met lay-out beginnen, zal de nieuwe boektrailer online komen. Dit is een bijzondere korte documentaire over J.H.W. Eldermans. Het boek zal naar alle waarschijnlijkheid verkrijgbaar zijn in oktober.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s