Nieuws en nog beter nieuws

Gisteravond ben ik door Theo Paijmans geïnterviewd over het verschijnen van The Silent Listener. The Life and Works of J.H.W. Eldermans. Tijdens dat interview sprak ik de hoop uit dat nu nog ‘verdwenen’ werken van Eldermans ooit nog eens zouden opduiken. Vanmorgen postte een bed and breakfast uit Glastonbury, The Covenstead, een viertal foto’s wat dus originele Eldermans-werken zijn. Dat wordt een dagje Glastonbury. Zoals het er nu naar uitziet, zal The Silent Listener in januari verkrijgbaar zijn als paperback. Vrij snel daarna zal mijn tweede boek voor Troy Books verschijnen: The Gnome Manuscript. Gebaseerd op de kabouteraantekeningen van Eldermans, hebben we besloten om dit werk eerst te publiceren alvorens ik aan de slag ga met de biografie van Bob Richel. Ik dacht er één boek van te maken, maar het worden er dus drie. Het tweede deel zal de titel The Gnome Grimoire krijgen en het derde deel, waarin we de restanten van de kabouteraantekeningen zullen bestuderen, zal The Gnome Compendium gaan heten.

Vermoedelijk komen al deze boeken in 2018 op de markt! Er wordt over nagedacht om alledrie de kabouterboeken in een cassette aan te bieden, maar je kunt ze uiteraard ook los bestellen.

Na het boek over Bob Richel duik ik weer het Eldermans-universum in, om in een serie van twaalf boeken een breder overzicht te geven van de werken van Eldermans. Dit zit allemaal nog in de conceptfase, maar een werktitel heb ik er wel voor: The Twelve Keys of Eldermans. Er is nog geen uitgever benaderd om deze serie op zich te nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s