Boek presentatie

De presentatie van The Silent Listener. The Life and Works of J.H.W. Eldermans zal plaatsvinden op 7 april 2018 in het Museum of Witchcraft and Magic in Boscastle. Het event wordt georganiseerd door Troy Books, check even op hun website wat de voorwaarden zijn. Mocht je naar Boscastle willen reizen voor deze presentatie, die een heel bijzonder karakter zal krijgen door de fysieke aanwezigheid van de Richel-Eldermans collection, dan kun je het beste vliegen op Bristol International Airport en daar een auto huren. Je kunt ook via Exeter reizen, maar dat is wel duurder dan Bristol, hoewel het vanaf Exeter maar een uurtje rijden is naar Boscastle.

De presentatie wordt ingeleid door Jane Cox van Troy Books, waarna ik een presentatie zal geven, en daarna een rondleiding door de bibliotheek, langs de fysieke collectie en uiteindelijk gaan we het museum in om de objecten van Eldermans en Richel te bekijken. De paperback en hardcover versie zullen al eerder verkrijgbaar zijn, de presentatie wordt later gehouden omdat het Museum of Witchcraft and Magic van januari tot eind maart gesloten is.

Mocht je je boek gesigneerd willen hebben, dan zullen we ook daar tijd voor inruimen. We gaan kijken naar mogelijkheden om de presentatie live te streamen via mijn Facebookpagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s