Lezing over J.H.W. Eldermans

Op 20 januari geef ik in De Kiekmure in Harderwijk om 15.00 uur een lezing over de rol van J.H.W. Eldermans in het Ronde Huis onderzoek, en daarbij gaan we vrij diep in op zijn occulte interesses. Voor die gelegenheid heb ik flyers laten drukken om zo wat meer bekendheid te geven aan mijn aanstaande publicatie The Silent Listener. The Life and Works of J.H.W. Eldermans. Volgens mijn uitgeefster zal de pre-order waarschijnlijk begin februari starten.

The Gnome Grimoire is geschreven, en gaat binnenkort het herlees- en herschrijfproces in. Eerst maak ik The Gnome Compendium nog af, om vervolgens deze te gaan herlezen en mogelijk herschrijven. Daarna ben ik voornemens om even een korte pauze in te lassen tot aan de boekpresentatie, om daarna met frisse moed te starten met het onderzoek naar Bob Richel. De werktitel Hermaphroditus is nog steeds favoriet bij mij. Wat ik daarna ga doen, is nog onzeker. Ik speel met nog een publicatie over Eldermans, of zelfs een serie publicaties over zijn diverse werken en collecties, maar ik heb ook het idee dat ik eens wat nieuws moet gaan doen. Het mag geen twijfel lijden dat ik daar nog stevig over aan het brainstormen ben.

Aankomende weken ga ik wel starten met een artikel over de Varusslag in Nederland. Lange tijd is er gedacht dat deze niet is uitgevochten in het Teutoburgerwoud, maar in de Achterhoek. Sterker nog: er zijn nog steeds mensen die denken dat Arminius eigenlijk Harmen heette…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s