PDF van de drukproef

Troy Books heeft mij vandaag een PDF gestuurd van de eerste 132 pagina’s van The Silent Listener. Ik wil enkel even melden dat ik verschrikkelijk blij ben dat ik bij Troy heb getekend, want het ziet er fantastisch uit. Het moment waarop ik het boek in mijn handen houd, wordt een heel bijzondere. Op mijn Facebookpagina http://www.facebook.com/JHWE2017 staat een voorproefje…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s