Het Ronde Huis van een andere zijde gezien

Onlangs presenteerde paragnost Bodhi Vartman zijn boek over het Ronde Huis bij Nunspeet, Het Ronde Huis van een andere zijde gezien, waarin hij met een twintigtal paragnosten het Zandenbos is ingegaan om hen te laten invoelen en te zien wat daar precies uitkwam. Verder benaderde Bodhi mij om een stukje te schrijven over het cultuurhistorische perspectief, en zodoende is er een klein hoofdstukje getiteld Bij gebrek aan rondzingende geruchten van mijn hand in zijn boek verschenen.

Mocht u interesse hebben, het boek is bij Bodhi verkrijgbaar. U kunt hier contact met Bodhi opnemen.

Afgelopen zaterdag heb ik op de PCP beurs in het centrum De Kiekmure in Harderwijk een lezing verzorgd over de rol van J.H.W. Eldermans in het Ronde Huis onderzoek. De lezing was goed bezocht en er zijn een aantal postitieve reacties binnengekomen. Voor het boek dat binnenkort verschijnt, natuurlijk de beste reclame.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s