Hardcover en Special Edition

Links zien jullie het ontwerp voor de Special Edition van The Silent Listener. The Life and Works of J.H.W. Eldermans. Rechts het ontwerp voor de standaard hardcover. Ik vind de omslagen, ontworpen door Gemma Gary, de sfeer van Eldermans geweldig ademen. Het boek zal overigens 414 pagina’s dik zijn.

Voor de presentatie van dit boek op 7 april zal een powerpoint worden gemaakt waarin een bepaald thema uit het werk van Eldermans verder wordt toegelicht. Ik kan nu alvast verklappen dat het thema van die presentatie zich niet reflecteert in de omslagen van beide hardcover edities.

Er is overigens meer nieuws op komst, dus hou deze site in de gaten.

© 2018 Wilmar Taal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s