Boekpresentatie

De presentatie van The Silent Listener. The Life and Works of J.H.W. Eldermans zal plaatsvinden in het Museum of Witchcraft and Magic in Boscastle, Verenigd Koninkrijk. De presentatie begint om 19.30 uur.

Mensen die naar deze presentatie willen reizen dienen even contact op te nemen met Troy Books (info@troybooks.co.uk) of het Museum of Witchcraft and Magic (museumwitchcraft@aol.com) om teleurstelling te voorkomen: er is niet heel erg veel plaats voor geïnteresseerden. De presentatie zal plaatsvinden in de bovenzaal van het Museum, bij de Richel-Eldermans collectie.

Bij grote opkomst wordt het gezelschap in twee groepen gesplitst, waarvan er één het museum in gaat, de andere groep gaat naar de bibliotheek, waar een bijzondere expositie wordt ingericht van werken van Eldermans die niet in het museum te zien zijn.

Dus misschien tot ziens in Boscastle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s