Naar de drukker

De drukproef voor The Silent Listener. The Life and Works of J.H.W. Eldermans is gereed en kan naar de drukkers gaan. Het zal de eerste keer zijn voor Troy Books dat ze een boek zowel als hardcover/special edition tegelijk als paperback gaan publiceren. De paperback-editie wordt voorbereid op het moment van typen, dus zal nog voor eind maart beschikbaar zijn. Tevens zijn er ontwikkelingen gaande om Wie Nunspeet zegt, zegt Van Vloten opnieuw op de markt te brengen, in een herziene editie. Hopelijk zal dit het boek worden dat ik al die tijd beoogd heb. Lecturium/Free Musketeers stelde namelijk nogal wat eisen die achteraf gezien het boek geen goed gedaan hebben.

Het moment dat ik mijn tweede boek in handen zal hebben komt dus steeds dichterbij. Het moment dat wij naar Engeland vertrekken voor de presentatie overigens ook. Op 6 april stappen wij ’s morgens vroeg in de Cityhopper naar Bristol, waar een huurauto voor ons klaarstaat. Dan is het nog twee en een half uur rijden naar Marshgate/Camelford waar onze Bed and Breakfast is gevestigd, en als we ons geïnstalleerd hebben gaan we gelijk naar Boscastle (vijf kilometer van de B&B vandaan!) om daar wat mensen gedag te zeggen en ons te laven aan het prachtige Cornishe landschap.

De boekpresentatie zal op 7 april om 19.30 uur lokale tijd (20.30 uur Nederlandse tijd) plaatsvinden in het Museum of Witchcraft and Magic in Boscastle. De dag erna zal ik mijn 49ste verjaardag vieren, en het grootste cadeau is dat ik dat in mijn geliefde Cornwall doe. Als kind telde je de nachtjes tot aan je verjaardag, ik tel nu de dagen dat ik mag boarden richting Engeland (nog 24 dagen dus)…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s